دراین جشنواره بیش از ۱۵۰ نوع غذای سنتی و محلی از جمله آش، شله، انواع ژله، غذای محلی، انواع سالاد و دسر به نمایش گذاشته شد.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: این جشنواره با هدف ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی برگزار شده است.
زهرا دریانورد افزود: جایگزینی غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی در سلامتی انسان نقش موثری دارد.
وی اظهار داشت: رابطه مستقیم غذا با تندرستی و سلامت جسمی و حتی روانی مورد تأکید و تایید دانشمندان علوم تغذیه است، بنابراین غذاهای محلی با توجه به ارزش غذایی بالا جایگزین مناسبی برای غذاهای امروزی است.
دریانورد ادامه داد: برپایی ایستگاه سلامت بانوان برای مشاوره بانوان در زمینه راههای پیشگیری از سرطان های شایع بانوان، ایستگاههای نقاشی، آموزش مبارزه با دخانیات و قلب سالم با اندازه گیری فشارخون و BMI از دیگر برنامه این مراسم بود.
در پایان به نفرات برگزیده لوح سپاس و هدایایی اهدا شد.
شهرستان دیر با ۵۴ هزار نفر جمعیت در ۲۰۰ کیلومتری جنوب مرکز استان بوشهر واقع شده است.

منبع: ایرنا